BABKA BAKERY

הסניפים שלנו

משה סנה 21, תל אביב
03-5030221

 

שעות פתיחה:

א-ה 7:00-19:00 

שישי 7:00-15:00 

שבת: סגור

 

להזמנת משלוח עתידית

להזמנת איסוף עתידית

להזמנה דרך וולט

דיזינגוף 145, תל אביב
03-5030221

 

שעות פתיחה:

א'-ה': 07:00-20:00

ו': 07:30-16:30

שבת: סגור

 

להזמנת איסוף עתידית

להזמנה דרך וולט

ברזאני 4, רמת אביב

03-5030221

 

שעות פתיחה:

א'-ה': 07:00-16:00

ו': 07:00-15:00

שבת: סגור

 

להזמנה דרך וולט

כיכר הבימה, תל אביב

 

שעות פתיחה:
א'-ה': 07:00-23:00
ו': 07:00-18:00
שבת: 08:00-23:00

 

קניון דרורים, בני דרור
03-5030221

 

שעות פתיחה:
א'-ה': 06:30-20:00
ו': 06:30-15:00
שבת: סגור

 

להזמנת איסוף עתידית

להזמנה דרך וולט

מתחם הפארק, אחוזה 267, רעננה

03-5030221

 

שעות פתיחה:

א'-ה': 07:00-20:00

ו': 07:00-16:30

ש: 8:00-16:00

 

 

להזמנת איסוף עתידית

להזמנה דרך וולט

נתן אלתרמן 27, הרצליה

03-5030221

 

שעות פתיחה:

א'-ה': 07:00-20:00

ו': 07:30-16:00

שבת: 08:00-16:00

 

 

להזמנה דרך וולט

אהרון בקר 8, תל אביב

03-5030221

 

שעות פתיחה:

א'-ה': 07:00-22:00

ו': 07:00-15:00

שבת: סגור

 

 

להזמנת איסוף עתידית

להזמנה דרך וולט

ז'בוטינסקי 3, הוד השרון

03-6418088 (שלוחה 8)

 

שעות פתיחה:

א'-ה': 07:00-21:00

ו': 07:00-15:00

שבת: סגור

 

 

להזמנה דרך וולט

דיזינגוף 274, תל אביב
03-5030221

 

שעות פתיחה:

א'-ה': 07:00-20:00

ו': 07:00-16:00

שבת: 08:00-16:00

 

להזמנת איסוף עתידית

הסניפים שלנו

משה סנה 21, תל אביב
03-5030221

 

שעות פתיחה:
א'-ה': 06:30-20:00
ו': 06:30-15:00
שבת: סגור

 

להזמנת משלוח עתידית

להזמנת איסוף עתידית

להזמנה דרך וולט

דיזינגוף 145, תל אביב
03-5030221

 

שעות פתיחה:

א'-ה': 07:00-20:00

ו': 07:00-17:00

שבת: סגור

 

להזמנת איסוף עתידית

להזמנה דרך וולט

ברזאני 4, רמת אביב

03-5030221

 

שעות פתיחה:

א'-ה': 07:00-20:00

ו': 07:00-15:00

שבת: סגור

 

להזמנה דרך וולט

כיכר הבימה, תל אביב

 

שעות פתיחה:
א'-ה': 07:00-23:00
ו': 07:00-18:00
שבת: 08:00-23:00

 

קניון דרורים, בני דרור
03-5030221

 

שעות פתיחה:
א'-ה': 06:30-21:00
ו': 06:30-15:30
שבת: סגור

 

להזמנת איסוף עתידית

להזמנה דרך וולט

מתחם הפארק, אחוזה 267, רעננה

03-5030221

 

שעות פתיחה:

א'-ה': 07:00-21:00

ו': 07:00-16:00

שבת: 08:00-16:00

 

 

להזמנת איסוף עתידית

להזמנה דרך וולט

נתן אלתרמן 27, הרצליה

03-5030221

 

שעות פתיחה:

א'-ה': 07:00-21:00

ו': 07:00-16:00

שבת: 08:00-16:00

 

 

להזמנה דרך וולט

אהרון בקר 8, תל אביב

03-5030221

 

שעות פתיחה:

א'-ה': 07:00-22:30

ו': 07:00-15:30

שבת: סגור

 

 

להזמנת איסוף עתידית

להזמנה דרך וולט

דיזינגוף 274, תל אביב
03-5030221

 

שעות פתיחה:

א'-ה': 07:00-20:00

ו': 07:00-16:00

שבת: 08:00-16:00

 

להזמנת איסוף עתידית

ז'בוטינסקי 3, הוד השרון

03-6418088

שעות פתיחה:

א'-ה': 07:00-21:00

ו': 07:00-15:00

שבת: סגור

 

 

להזמנה דרך וולט

  • הקונדיטוריה

הקונדיטוריה

הלב המנחם של בבקה הוא הקונדיטוריה, המקום הקסום אליו נכנסים בצקים תפוחים ויוצאים מאפים פריכים, בבקות שמנמנות ממולאות בשוקולד, עוגות קלאסיות של גבינה עשירה, פאי לימון, קראק פאי מושחת או שוקולד עוגות פריכות לצד הקפה, מאפים מתוקים ומלוחים במילויים שונים והכל מחומרי הגלם הטובים ביותר שיש, חמאות צרפתיות, קמחים מיוחדים, שוקולד מריר, ממרח פיסטוקים, ריקוטה איטלקית וכל מה שצריך כדי שהחוויה שלכם תהיה מושלמת.

 

  • פרצל וכריכים

פרצל וכריכים

מהרגע שפתחנו את החנות הראשונה ידענו שאת הפרצלים המעולים שלנו חייבים למלא בדברים טובים גם בזכות הלקוחות הנהדרים שלנו שכל הזמן ביקשו מאיתנו וגם בזכות המרקם העשיר והנגיסתי של הפרצלים שלנו, שעוטפים כל מילוי בהמון אהבה מנחמת ומייצרים את הביס הכי טעים שאפשר.

כריכי הפרצל שלנו מגיעים עם מילויים קלאסיים שתמיד עובדים כגון סלט טונה נהדר שאנחנו מכינים כל בוקר, חביתות חמות עם שמנת או טחינה, אבוקדו טרי ועוד לצד כריכים קצת יותר מיוחדים שבא לנו להכין באותו היום כגון גבינת בושה עשירה, ברי רכה וחמאה או גבינת עיזים וירקות צלויים

ניתן להנות מהכריכים שלנו גם במגשי מיני לכל אירוע או מפגש חברים.

  • עוגות שמרים ובחושות

עוגות שמרים ובחושות

אין כמו עוגת שמרים במילוי שוקולד או גבינת ריקוטה שהרגע יצאה מהתנור, הריח ממכר, והטעם- בא לנו רק ליישר.

ולחובבי העוגות הבחושות לצד כוס קפה- שיש, בראוניז, גזר ושוקולד טבעונית.

 

מתכון לכדורי שוקולד שלנו

מערבבים ביחד 500 ג' פתיבר טחון

ו-60 ג' קקאו

להוסיף לקערה 430 ג' נוטלה

לשפוך מעל 110 ג' שמנת מתוקה שחוממה מראש ולערבב

מוסיפים 215 גר חלב ומערבבים

לקרר לפני הגלגול כדי ליצור כדורים יפים ויציבים

 

WAKE
AND
BAKE

מגשי האירוח של בבקה